Drónos őrzés

Carlos Security Kft.

+36-70/456-0000

A Jövő!!!

A Carlos Security Service Kft. úgy gondolja és nagy erőket fektet bele, hogy bizonyos megbízói felkérésekre a drónokkal való őrzés-védelmet meg tudja valósítani.
Jelen idő szerint ez fajta őrzési módozat még gyerekcipőben jár, bár sok egyéb területen (mezőgazdaság, hadiipar) már használják.

Úttörőként a Carlos Security Service Kft. mindent elkövet, hogy hónapokon belül ez a fajta objektumvédelem is kivitelezhető legyen. Nem váltja fel az élőerős őrzés-védelmet, csak kiegészíti és költséghatékonyabbá teszi. Nagyobb területek „levédésekor” nem a járőrszolgálat mozog egy gépjárművel, hanem a drón az adott terület felett, az időjárás és a napszak időtartamától függetlenül! A drón mehet előre beprogramozott software alapján, de irányítható is a bázis területről, sőt a programozásba esemény észlelésekor a szolgálatos vagyonőr belenyúlhat a drón röppályájába. A drón felvesz, fényképet és videót készít, éjjel-nappal, esőben, ködben, napsütésben.

A riasztási rendszereknél javasolt őrszolgálati helyhez való bekötés, itt abban valósul meg, hogy itt is célirányosan indulhat a járőrszolgálat a drón által észlelt esemény színhelyére. Ha az esemény mozog a drón követi, a járőrszolgálat úton van, a rádiós kapcsolat a központtal él és a hatékonyság akár az elfogásra maximalizálható.
Drón irányítási tanfolyam, végzettség, légtér használati engedély, és nem utolsó sorban személyiségi jogok (a drón csak azt a területet figyelheti, repülheti be, ahova a légtérengedélye szól).

Szívesen felvesszük a kapcsolatot azon leendő megbízóinkkal akik a jövőben a nagy területek (mezőgazdasági, erdőgazdálkodási, vadgazdálkodási, halászat, nagyobb gyár vagy üzemi terület, stb.) biztosításakor nyitottak a drónnal és élőerős őrzéssel való objektumvédelemre.

Keressen minket