Portaszolgálat

Carlos Security Kft.

+36-70/456-0000

Az objektum be- és kijáratainak vagyonvédelme

Az objektum be- és kijáratai szolgálnak a külvilággal való kapcsolattartásra, itt történik a dolgozók, üzletfelek, hivatalos személyek, látogatók, stb. be- és kilépése, valamint a járműforgalom az eszközök be- és kiszállítása.
Egy objektum vagyonvédelmének a legkényesebb része a be- és kiléptetés szabályozása, számtalan konfliktus lehetőséget hordoz.
Szinte mindig gondot jelent az ellenőrzés mértéke, a személyiségi jogok betartása, a módszerek meghatározása és sokszor maga a következetes végrehajtás is.
A Carlos Security Service Kft. nagy tapasztalattal bír a be- és kiléptetések végrehajtásában, az ún. portaszolgálati feladatok elvégzésében. Teljesen az alapoktól, a beléptető rész kialakításától (őrszolgálati hely felépítése) kezdve a mérlegelésen (mázsálás) keresztül, egészen a biztonságtechnikai eszközök (kamera, mágneskártyás beléptető rendszer, stb.) telepítéséig vállalja a komplett portaszolgálat üzembe helyezését. A megfelelő vagyonőrök kiképzését és a változó szolgálati rendhez való igazítást.

Keressen minket