Riasztórendszerek

Carlos Security Kft.

+36-70/456-0000

Riasztórendszerek

Nagyon széles a skála.
A Carlos Security Service Kft. a több éves tapasztalat alapján a helyben telepített GSM alapú riasztásoknál tette le a voksát.

Javasolja a megbízónak, hogy az adott objektum egyes részei, melyek riasztó rendszerekkel vannak ellátva (iroda, veszélyes raktár, kerítés oldalfala, stb.) közvetlenül az objektum területén szolgálatot teljesítő vagyonőrök központi bázisára, őrszolgálati helyre legyen bekötve. Gyorsabb reakció idő, célirányos mozgás, járőrtevékenység közben is észlelhető riasztás. Ez a 3 fő oka annak, hogy a Carlos Security Service Kft. ezt a módozatot javasolja a biztonságtechnika riasztási rendszerek kiépítésével kapcsolatban.

A riasztás mobiltelefonra érkezik, ami vagy a központi helyen van, vagy a járőrszolgálatos kezében. A reakció idő mind a két esetben a leggyorsabb. A központi helyen szolgálatot teljesítő vagy rádión értesíti a járőrszolgálatost és az adott helyre küldi, vagy 1 fő esetében (nem javasolt) saját maga indul a riasztási zóna felé. De mind a 2 esetben célirányosan haladnak, pontosan oda ahonnan a 10-20-30 riasztás egyike történt. Az objektumot ismerik, az objektumon belül tartózkodnak, így egy távfelügyeletnél sokkal gyorsabban tudnak reagálni az eseményre, megakadályozva, elhárítva ezzel az esetleges tárgyi eszközökben való rongálást (ablakbetörés, kerítés rongálás, stb.).

A riasztás lehet ún. „csendes” vagy szirénával egybe kötött, mind a két opciónak megvannak az előnyei és hátrányai, a megbízó válassza ki a javaslatok alapján, hogy melyiket szeretné alkalmazni.

Infra sorompós riasztó rendszerek és mozgás érzékelő riasztó rendszerek. Előbbinél egy hosszú kerítés nyomvonala, hosszabb kapu nyitási vonala, utóbbinál egy raktárhelyiség vagy pénztár belső területe kerül riasztási védelem alá.

Keressen minket