Őrjárat ellenőrző rendszerek

Carlos Security Kft.

+36-70/456-0000

Ismert angol nevén a „check-point” rendszer

A vagyonvédelmi vállalkozások, vagy a szolgáltatást igénybevevő megbízó saját biztonsági szolgálatának vezetői, szolgáltatásfejlesztési, minőségbiztosítási, és nem utolsó sorban ellenőrzési célból alkalmaznak őrjárat ellenőrző rendszereket. Megjelenését az indukálta, hogy lehetőség legyen a járőr útvonalán végigkövetni a vagyonőr tevékenységét.

Kimondottan a járőrszolgálatos formációnál van nagy jelentősége, és a nagyobb területek „levédése” alkalmával. A Megbízóval közösen a Carlos Security Service Kft. szakmai részlege meghatározza azt az útvonalat, amit időközönként vagy véletlenszerűen de be kell járnia a vagyonőrnek.

Az útvonalon végig, bizonyos távolságokban vonalkódos, vagy mágnes csíkos vagy érintő memóriás chipes rendszerek kerülnek kihelyezésre (falra, fára, kerítésoszlopra, stb.). Járőrszolgálata során a vagyonőr érint ezekhez a chipekhez, ezt vagy a memória azonnal tárolja (később lehívható számítógépen) vagy egyből jelzést küld a központi serverre. Ez utóbbinál azonnali lehetőség van a figyelmeztetésre a kihagyott pont, vagy a meghatározott időn túl elért pont kapcsán.

Keressen minket